Björkös mål gjordes av: 1-0 (31min) Nils Andrén.
2:a halvlek: 2-1 (9min) Gustav Engström och 3-1 (20min) Nils Andrén.
-
Viktig match om vi ville haka på i toppstriden och detta tog vi upp innan matchstart att det gällde att vara på tårna, för det är ett mycket duktigt lag vi kommer att möta denna eftermiddag.
Och visst blev det en jämn och spännande match, som domare Ulf Liljekrantz fick äran att blåsa.
Kärra tog initiativet inledningsvis men skapade inte några riktiga farligheter och allteftersom så jobbade vi oss in i matchen. Backlinjen var bra på hugget denna dag och Alexander Hallberg gjorde en kanoninsats på högerkanten mot snabba och tuffa Kärraspelare och Robin var lugnet själv, trots att han yrvaken kom försent till samlingen, så lyckades vi få liv i honom lagom till matchstart.
-
Nils och Emil Mattsson hade svårt att få grepp på Kärras mittfältare inledningsvis, men ju längre matchen led desto mer dominerade dom. (31min) ett mönsteranfall ut på vänsterkanten till Johan Forse som snygg passar snett inåt bakåt till Nils som säkert placerar in bollen vid målvaktens högra stolpe till 1-0.
1-0 stod sig också halvleken ut.
-
2:a halvlek
Högt tempo, tung plan och flera av killarna började tröttna en del och vi gjorde några byten i halvlek och 5min in i den 2:a halvleken och i den (6min) utnyttjar Kärra detta genom en markeringsmiss på högerkanten och inspel till mitten och en Kärraspelare får på ett bra långskott som går i mål 1-1.
Men vi ger inte upp för det. (9min) snyggt spel igen (vi hade flera snygga spelkombinationer i den andra halvleken) och Nils får till ett bra skott som målvakten inte kan hålla och Gustav hugger på returen och gör en skottfint som totalt lurar målvakten och enkelt lägger han sedan in 2-1 målet. Snyggt värre.
Matchen böljar nu fram och tillbaka, men Kärra har inte några riktigt farliga chanser, man spelar bra på mitten men anfallsförsöken tas resolut omhand av våran stabila backlinje denna dag.
-
(20min) Matchen delikatess Emil Henricsson dribblar snyggt av sin back på högerkanten (Emil hade nu flyttat upp på högermittfältet) och han passar in till Marcus som tvåfotar vidare till Nils (som kör snurrfinten) och Kärras backar hamnar nästan på läktaren. Nils skjuter sedan in segermålet 3-1, detta var en riktig läckerbit. Bra jobbat idag killar och vi ser med tillförsikt framåt mot den kommande tuffa veckan.
Detta var en gedigen laginsats och alla spelarna gjorde en bra insats, man kämpade och slet om varje boll och stundtals var det flera fina spelkombinationer. Nu gäller följande schema.
ONS 10/9 Cupfinal mot Öckerö IF på Långesand klockan 17:30, FRE 12/9 Träning klockan 17:15, LÖR 13/9 Seriematch borta mot Lerums IS och på SÖN 14/9 åker vissa av killarna iväg på Talangträning hos Göteborgs Fotbollförbund.